Bekijk de online versie
 
NBE | Nederlands Blazers Ensemble
Voorproefje Vier letzte Lieder van Strauss
 
 
Deze en volgende week waren de blazers normaal gesproken volop aan het touren geweest met de Vier letzte Lieder van Richard Strauss, in een speciale bewerking voor het NBE en Carina Vinke door Willem van Merwijk. Maar in deze onzekere en bizarre tijden gaat helaas niets meer normaal.
Om jullie alvast een digitaal voorproefje te kunnen laten zien is dit filmpje gemaakt:
$afbeeldingalttekst2
 
Gelukkig hebben we goed nieuws voor alle NBE-fans die zich zo hadden verheugd op dit prachtige programma: de hele tournee van Vier letzte Lieder is verplaatst naar mei 2022! Op onze sociale media ontvangen we al veel enthousiaste reacties op ons Strauss-filmpje en het wordt ook vaak gedeeld: iedereen vindt het ‘heel mooi’ en ‘een prachtige, intense uitvoering’ en kijkt uit naar de tournee in mei 2022, wij ook! Had je al kaartjes voor de oorspronkelijke tournee, dan neemt het desbetreffende theater contact met je op.
 
 
Bart Schneemanns top 15 én Greatest Hits
 
 
Bart Schneemann deed een oproep aan jullie om hem suggesties te sturen voor een speciale Spotify-top 15 van NBE-tracks. Dit bracht een stroom aan reacties teweeg. Zoveel zelfs dat het lastig kiezen werd welke nummers van Barts lijst zouden moeten wijken. We hebben daarom besloten de persoonlijke Spotify-top 15 van Bart in tact te laten en met jullie tips een Spotify-Greatest Hits samen te stellen. Het is een prachtige lijst geworden die je hier kunt beluisteren!
Mis je nog iets? Laat het ons weten!
 
 
fb   yt   insta   spotify   mail
 
nbe.nl
 
Je ontvangt deze e-mail, omdat je staat ingeschreven voor
de nieuwsbrief van het Nederlands Blazers Ensemble.
Afmelden